Zaterdag 2 maart 2024
Trapper Schoepp Band

Datum: zaterdag 2 maart 2024
Deuren open: 19.30 uur
Aanvang concert: 20.30 uur
Prijs kaartje

 20,00

Nog 47 kaartjes beschikbaar

Aantal te bestellen kaarten:

Trapper Schoepp : gitaar, zang.
Eston Bennett : contrabas, zang.
Nick Lang : drums.

“Het belangrijkste voor mij is om een schakel te zijn in de keten van folksingers van voor en na mijn tijd”, zegt Trapper Schoepp (spreek uit als Shep). Op zijn nieuwste album, Siren Songs, opgenomen in Johnny Cash’s Cash Cabin in Hendersonville, TN, vervolgt Trapper het pad van zijn muzikale helden.
Trapper Schoepp uit Milwaukee ging voor het opnemen van zijn nieuwe plaat Siren Songs naar de Cash Cabin in Hendersonville, Tennessee. Inderdaad, de thuishaven van Johnny Cash, één van Schoepp’s helden. Als producers strikte hij John Jackson (Jayhawks) en Wilco’s Patrick Sansone. En om nog maar een grote naam te noemen: eerder verscheen er al het nummer ‘Oh Wisconsin’, waar hij de credit deelt met Bob Dylan, wat hem veel aandacht opleverde. Maar nu gaat het om Siren Songs, muziek die zijn wortels heeft in de Americana en in Britse folk. Zijn teksten vertellen wonderbaarlijk fraaie verhalen en de muziek is tijdloos en inventief. Tel daar Schoepp’s sterke stem bij op en je hebt een topplaat, een van de beste van 2023.
 
In Maart 2024 komt Trapper Schoepp met zijn 3-mans band op hun Euroeses tour ook naar Bakkeveen, en daar prijzen we ons gelukkig mee.  De concerten beloven een heerlijke avond te worden met prachtmuziek en ook het bewijs dat goede muziek aan een volgende generatie wordt doorgegeven!