Over Ons

Muziekpodium Bakkeveen, opgericht in het voorjaar van 2007, organiseert in samenwerking met Partycentrum Dúndelle kleinschalige, intieme luisterconcerten, met als belangrijkste doelgroep de liefhebbers van de non-commerciële muziekstromingen die je minder snel op de radio zult horen. De programmering is met name gericht op roots- en bluesmuziek, maar in de loop der jaren hebben is het aanbod wat verbreed, met uitstapjes naar wereld- en jazzmuziek. De wortels van de rootsmuziek liggen in de oude Amerikaanse volksmuziek, zoals: blues, folk, country en gospel.

De concerten vinden plaats in Partycentrum Dúndelle een bijzondere locatie op een sfeervolle plek aan de rand van de Bakkeveense duinen, en ideaal voor dit soort kleinschalige optredens.

Vrijdagavond is de vaste concertavond, maar af en toe wijken we uit naar andere dagen. De concerten kunnen het beste worden omschreven als luisterconcerten, waarbij artiest en muziek centraal staan. Consumpties zijn dan ook alleen voor en na het concert en in de pauze verkrijgbaar

Muziekpodium Bakkeveen is een hobby van muziekliefhebbers en heeft geen winstoogmerk. Het bedrag dat de bezoekers betalen gaat naar de artiesten en wordt verder gebruikt om de randvoorwaarden te financieren

Gezien de toenemende belangstelling voor de concerten en het beperkt aantal zitplaatsen is het verstandig tijdig te reserveren.

Muziekpodium Bakkeveen heet je van harte welkom bij de komende concerten.